Breadcrumbs

Breadcrumbs voor optimale nagivatie

Breadcrumbs heeft betrekking op de navigatie op je website. Het is voor bezoekers nu eenmaal handig als zij snel en gemakkelijk de weg vinden. Het gebruiksvriendelijke karakter van breadcrums laat bezoekers langer op je website blijven. Het is eenvoudig om deze broodkruimels achter te laten, zodat er een duidelijk spoor ontstaat voor de bezoekers. Het zijn vooral ook webshops die er baat bij hebben om dit type navigatie te gebruiken. Dat komt onder meer omdat webshops doorgaans met categorieën en producten werken. Een snelle navigatie is dan zeker een must om de aandacht van de potentiële klanten vast te houden.

Breadcrumbs voor SEO

Het is niet alleen zo dat de breadcrumbs ideaal zijn voor de bezoekers van je website. Ook op het gebied van SEO profiteer je van een aantal voordelen. Google waardeert het namelijk dat er sprake is van een website met een gebruiksvriendelijk karakter. Dat uit zich in een beloning om hoger in de zoekresultaten te komen. Verder is het zo dat het voor robots gemakkelijker is om door je website te crawlen. De broodkruimels voorzien in een bepaalde structuur. Ook is het interessant te weten dat er links ontstaan naar bovenliggende pagina´s. Het is niet nodig om iedere pagina handmatig te voorzien van een kruimelspoor. Het is mogelijk om dat proces te automatiseren of om het als functionaliteit toe te voegen. Daarnaast zijn er voor WordPress websites natuurlijk de nodige plug-ins beschikbaar.

Plug-in voor kruimelspoor

YOAST SEO is een bekend voorbeeld van een plug-in voor WordPress websites om breadcrumbs toe te voegen. Deze uitgebreide plug-in voorziet onder meer in de mogelijkheid om controle te krijgen over de kruimelpaden. Je hoeft alleen maar een stukje code toe te voegen. Heb je geen WordPress site? Dan is het aan te raden om breadcrumbs software te gebruiken.

Conclusie

Maak gebruik van broodkruimels om websitebezoekers en zoekmachines te helpen hun weg te vinden op jouw website. Wil je ook een breadcrumb structuur aan jouw website toevoegen maar je weet niet hoe je eraan moet beginnen. Contacteer ons dan via onze contactformulier. Wij helpen jouw hiermee graag op weg.

Heb je vragen?

Contacteer ons, wij helpen je graag verder.

Vergroot je Digitale Marketing kennis. Lees ook onze andere SEM artikels.

Moet je oude blogs houden of wis je ze beter?

Moet je oude blogs houden of wis je ze beter? Ontdek ook de alternatieven Kom je wel eens oude blogs tegen op je website? Dan is het maar de vraag of je deze moet houden dat het beter is deze te wissen. Of voor een alternatief te kiezen. Het is namelijk niet allemaal zo zwartwit als je denkt. Als...

read more

Wat is de betekenis van SEO

Wat is de betekenis van SEO of Search Engine Optimisation? De betekenis van SEO is Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Het gaat bij deze wijze om het toepassen van methodes om je website beter gerankt te krijgen in de zoekmachine. Daarbij ligt de focus op het...

read more

Landingspagina’s maken die converteren

Hoe maak je landingspagina's die converteren? Het maken van landingspagina's die converteren, is niet moeilijk als je weet hoe het moet. Een landingspagina is ideaal om heel gericht bezoekers naar de webpagina te krijgen. Het doel van het verkrijgen van bezoekers is conversie. Je wilt bijvoorbeeld...

read more

Hoe kan ik mijn SEO resultaten een boost geven in vijf stappen

Geef je SEO resultaten een boost in vijf stappen Het volgen van vijf stappen geeft al de mogelijkheid om je SEO resultaten een flinke boost te geven. Een eerste belangrijke stap is om je website mobielvriendelijk te maken. Het smartphonegebruik is gigantisch groot en Google waardeert het als je...

read more

Hoe hoger ranken in Google?

Hoe hoger ranken in Google? Ontdek het hier Hoger ranken in Google is mogelijk als je SEO technieken toepast. Het is belangrijk om je website op alle onderdelen goed te laten functioneren. De technische kant van je website moet in orde zijn. Daarnaast moet je interessante en relevante content...

read more

Onze Diensten

CRE8ME biedt een volledig pakket van diensten aan die zowel jou als jouw bedrijf een enorme digitale boost zullen geven!

Branding

Branding is een cruciale marketingstrategie die een duidelijk  beeld helpt creëeren naar de klant toe, dmv: naam, logo, slogan, ontwerp,…

Webdesign

Bij het ontwikkelen van websites, weblogs en of webshops heb je een sterk webdesign (visuele aspect + achter de schermen) nodig.

SEO

SEO of zoekmachine optimalisatie zijn allerlei technieken die zorgen dat je zo hoog mogelijk scoort in de zoekmachines zoals Google.

j

SEO Copywriting

SEO Copywriting is een schrijfproces die vaste richtlijnen omvat en die uiterst belangrijk zijn om door Google goedgekeurd te worden.

Google Adwords

Je kan Google Adwords of SEA hanteren om via zoekmachines doelgerichte advertenties te verspreiden tegen betaling.

Sociale Media

Je kan je gewenste publiek ook bereiken door te adverteren via allerlei Sociale Media platformen om zo meer bezoekers = winst te genereren!

Laten we praten,

Zeg eens hallo!

Adres

Loofstraat 37/0012, 8500 Kortrijk

12 + 1 =