Webdesign

Wat is webdesign en wat kan een webdesigner en een webdeveloper betekenen voor jouw bedrijf?

Webdesign is het uittekenen van je toekomstige website door een webdesigner. Van zodra jouw website of webshop is uitgetekend door de webdesigner, worden de ontwerpen doorgegeven aan de webdeveloper.

Vakkundig online, met een doordacht webdesign.

Het is belangrijk als je online gaat met jouw website, dat deze geoptimaliseerd is voor jouw potentiële klanten maar óók voor de zoekmachines (SEO optimalisatie). Tijdens het uittekenen van jouw webdesign, staan we ook stil, met jouw klanten in gedachten, bij de crawlers van de zoekmachines tijdens het uitschrijven van jouw website code door onze webdeveloper. Wij hebben maar één doel voor ogen en deze is om samen met jou een mobiel- en gebruiksvriendelijke website online zetten die teruggevonden wordt in de zoekresultaten van de zoekmachines (Google).

Waarom voor ons kiezen als partner?

Je bent een ondernemer in hart en nieren. Gedreven en gepassioneerd ga je als zaakvoerder voor niets minder dan succes. Hiervoor heb je de juiste mensen op de juiste plaats nodig. Mensen die jouw gedrevenheid delen én met evenveel passie hun werk uitvoeren. Dit is minstens even belangrijk als het kiezen van een partner die de ontwerpen van jouw website zal maken. Wanneer je voor ons kiest, kies je voor een partner die jouw website met evenveel drift, passie én liefde zal ontwerpen als jij jouw zaak zal vertegenwoordigen. Pro tip: SEO en SEA toepassen zorgt ervoor dat jouw website teruggevonden wordt in de zoekmachines.

Bekijk hoe je onze website bouwer kan gebruiken via onze video.

Probeer gratis en vrijblijvend onze website bouwer. Noteer je d-codes en mail ze naar ons. Op 5 werkdagen staat jouw nieuwe website online.